Atlas snöäventyr

Atlas snöäventyr

Vi har fått en hälsning från Atlas med familj som förra helgen var i Branäs på ett härligt vinteräventyr.
Vi vill skicka vårt varma TACK till all personal på Branäs och hela Branäsgruppen för allt ni gjort för att förgyllda Atlas snöäventyr! ❤
”Vi har haft det sååå bra. Helt underbart. Och vi bodde helt suveränt med utsikt över backarna. Det var första gången för Atlas och hans storasyster Alexandra på skidor. Alexandra var lite nervös i ca 15 min, sen såg vi inte röken av vare sig henne eller storebror Leo. Atlas var lite mer svårflörtad vad gäller skidorna, men han åkte en del pulka och älskade gondolen. Vi åkte upp och ner flera gånger med gondoler med olika reklam på, BMW-gondolen var en favorit. Han tyckte det var jättespännande. 🙂
Anders tog Atlas på en skotersväng, han var helt mållös. Han fick till och med sätta på sirenen. Atlas har även varit i barnhörnan och lekt och hälsat på i Björnidet.
Vi har ätit och druckit gott. Jag har t.o.m. ätit en pistvaktpizza, så god. Barnens favorit var utan tvekan chicken nuggets och varmchoklad med grädde.
Totalt var upplevelsen helt fantastisk och välbehövlig. All personal, i restaurangen, skiduthyrningen, i liftarna, skoter-Anders och vår toppen skidlärare Paulina, var helt fantastiska och supertrevliga. Vi funderar redan på att åka tillbaka dit. Kanske Atlas är lite mer välvilligt inställd till skidåkning nästa gång.
Stort tack för allt Jontefonden. Ni är guld värda.
Massor med kramar från Atlas med familj.”